PRO-työkalut pyöräilyyn ja ratkaisuiksi työpajalle

 • Haluatko pyörääsi ammattimaisen, puhtaan ja esteettisen ulkonäön, mutta haluat silti ottaa olennaiset tavarat mukaasi? Silloin uusi PRO Smart Cage -pulloteline on vastaus päivitysunelmiisi.
 • Ja jos mietit mitä laittaa Smart Cage -telineeseen, uudet työkalut ovat aina varma valinta.
 • Lisäksi meillä on uusi taskukokoinen työkalu sisäisten vaijereiden ja Di2-johtojen reitittämiseen.
 • jpg
 • jpg
 • jpg
 • jpg

Smart Cage -pulloteline

Uusi PRO Smart Cage -pulloteline (PRBC0049) yhdistää säädettävän pullohäkin ja integroidun säilytysratkaisun. Se tarjoaa universaalin yhteensopivuuden polkupyörän runkoon ja säädettävyyden pullon ottamisen korkeuteen ja suuntaan. Valitut PRO-minityökalut voidaan kiinnittää pullotelineen häkin pohjassa olevaan kiinnikkeeseen, kun taas minipumppu tai CO2-patruuna voidaan kiinnittää häkin toiselle puolelle ja kaksi rengasrautaa toiselle. Kiinnitettävä PRO-säilytyskotelo voidaan lisätä Smart Cage -pullotelineen alle varakumin ja muiden pienten paikkaustarvikkeiden säilyttämiseksi.

 • jpg
 • jpg
 • jpg
 • jpg

Kohokohdat: Säädettävä vasemmalle, oikealle tai keskisuunnassa, Korkeus säädettävissä, Kiinnityspiste 300 ml PRO-säilytyskotelolle, Paino: 80 g.

Työpajatuotteet

PRO:n uusissa työkaluissa vuodelle 2022 on työkalut 12-vaihteisille, jotka ovat käteviä niille uusille osasarjoille, joita saatat jo himoita, sekä sisäinen vaijerin reititystyökalu, joka on yhteensopiva Shimanon uusien EW-SD300-I- ja EW-SD50-johtojen kanssa.

Nämä neljä uutta työkalua ovat yhteensopivia PRO:n Smart Cage -pullotelineen kanssa, – PRO Performance 9-Function, 9-Function Tubeless, 13-Function ja 17-Function -minityökalu (PRTL0123, PRTL0130, PRTL0131 ja PRTL0132) –mikä mahdollistaa, että työkalu voidaan asettaa paikalleen pullotelineen häkin kiinnikkeeseen, joten voit unohtaa sen, kunnes tarvitset sitä.

Jokaisella työkalulla on kompakti muotoilu, ja niissä on kuusiokolo- ja Torx-avaimet, sekä tubeless-työkalussa on myös kalvintyökalu, rengastulppa ja insertiotyökalu tubeless-renkaan paikkaamiseen. Minityökalujen jokaisessa terässä on karkaistut teräskärjet tarkkoja säätöjä varten ja ne takaavat monitoimityökalun pitkäikäisyyden.

 • jpg
 • jpg
 • jpg
 • jpg

Valikoiman huippupäässä ovat PRO:n uudet Team 20-function (PRTL0134) and 22-function (PRTL0133) -minityökalut. Nämä pienikokoiset, erittäin kevyet ja monipuoliset työkalut on kehitetty korjaamaan useimmat kesken ajoa tapahtuvat mekaaniset ongelmat, ja niissä on 12-vaihteiseen yhteensopiva ketjutyökalu ja CO2-säädin. Toimintoihin kuuluvat rengasraudat ja kaikki teräskarkaistut kuusiokolo-, Torx-, ruuvimeisseli- ja pinna-avaimet, joita tarvitset todennäköisesti pyörämatkalla mekaanisen korjauksen yhteydessä. Siinä on myös 12-vaihteiseen yhteensopiva ketjutyökalu ja integroitu rengasrauta.

 • jpg
 • jpg
 • jpg

Uusien työkalujen esittelyn loppusuoralla, uusi PRO Internal -reititystyökalu (PRTL0150) sisäiseen vaijerivientiin on yhteensopiva Shimanon uusien EW-SD300-I Di2- ja EW-SD50-johtojen sekä mekaanisten vaihdevaijereiden ja hydraulisten jarruvaijereiden kanssa. Siinä on kestävä alumiinirakenne ja suojaava säilytyspussi.

 • jpg
 • jpg
 • jpg

Lopuksi, uusi PRO Bike Wall Mount Sport edition -seinäteline (PRAC0237) on tyylikäs ja tehokas tapa säilyttää polkupyöräsi kotona tai työpajassa. Poljinkoukku ja kannatinrakenne kahdelle kiekolle mahdollistavat polkupyörän kiinnittämisen vaakasuoraan, pienessä kulmassa seinälle ja muiden polkupyörien säilyttämisen sen ylä- tai alapuolella. Bike Wall Mount Sport on universaalisti yhteensopiva kaikkien polkupyörätyyppien kanssa, mukaan lukien sähköpyörät.

Valitsitpa minkä suunnan tahansa, PRO:n uudet työkalu- ja työpajaratkaisut mahdollistavat päivityksen ja suorituskyvyn vuodelle 2022.

Hinnat:

 

Ota yhteyttä paikalliseen PRO-jälleenmyyjään saadaksesi tarkemmat saatavuustiedot.

HUOMIOT EDITOREILLE:

1.   EMBARGO AIKA: 20:00,  Tiistai 31.082021

 

2.       IMAGES: Tekijänoikeudettomat kuvat ladattavissa täältä:

https://www.dropbox.com/sh/xqoy0t08x666bum/AABs5iqFS47JArSTHlXRjTi9a?dl=0

HINNASTO:

https://www.dropbox.com/s/uupl0ql60s0lhp7/Pressrelease%20PRO%20rekommenderade%20priser.xlsx?dl=0

 

3.       PRO: Liity PRO-yhteisöön ja koe parempi urheilupyöräkokemus. Jokainen tuotteemme on syntynyt periksiantamattomasta tutkimustyöstä, kehityksestä ja testauksesta käyttäen uusimpia materiaali- ja suunnittelutekniikoita. PRO-komponentit auttavat sinua saamaan kaiken irti polkupyörästäsi ammattiurheilijoista tavallisiin ajajiin, olitpa sitten kilpailutilanteessa tai pyöräilemässä lähikauppaan. Saavuta täydellinen istuvuus. Valitse mukavin satula. Pidä pyöräsi kuin uutena PRO-komponenttien, -työkalujen ja -lisävarusteiden avulla.

 

4.      MIKSI PRO:

·        PRO tarjoaa sinulle paremman urheilupyöräkokemuksen.

·        PRO asettaa tarpeesi jokaisen kehittämämme tuotteen ytimeen.

·        PRO luottaa ajajien palautteeseen kehittääkseen ja parantaakseen tuotteitaan jatkuvasti.

·         Jokaisella PRO-ohjaustangolla, -stemmillä ja -satulatolpalla on elinikäinen takuu*.

·         30 päivän rahat takaisin -takuu kaikille PRO-satuloille.

·         Kaikki meillä PRO:ssa ovat yhtä intohimoisia pyöräilystä kuin sinäkin.

* Tuotteen odotettu käyttöikä 10 vuotta.

 

About Shimano

Shimano’s origins began in 1921 when Shimano Iron Works, the predecessor of Shimano Inc., was established by Shozaburo Shimano in Sakai city, Osaka, Japan. The first product was the bicycle freewheel, which, at that time, required the highest level of bicycle technology to produce.

By the 1950s the company was producing products such as external speed changers and internal speed changers (3-speed hub). The success of these products led to Shimano’s first overseas sales office, Shimano American Corporation (currently Shimano North America Holding, Inc.) in 1965, followed by Shimano Europe in 1973. The first overseas manufacturing base, Shimano Singapore Pte. Ltd., also opened in the same year.

In 1991, the company name became Shimano Inc. Its headquarters remain in Sakai, the city of Shimano’s birthplace. Shimano is dedicated to helping its customers get closer to nature, supporting people to realize their dreams and create new lifestyles. That comes with the desire to create outstanding cycling products and apparel.

Shimano Inc. has a wide range of functions, including planning, development, design, manufacturing, and various other support functions for supplying bicycle components as well as fishing tackle and rowing equipment.

Shimano Europe acts as the 'eyes, ears and mouth' of the global Team Shimano in Europe. Its mission is to be an excellent supplier and a valuable partner for all customers in its European markets and to create consumer demand for Shimano and Shimano-owned products.

With almost 100 years’ experience in creating internationally renowned bicycle components, Shimano is proud to have developed products that continue to take countless athletes to victory and provide the means for limitless global bicycle journeys. Visit http://cycle.shimano-eu.com for more information.

Contact details